E-pošte: sales@acrylchina.com
Telefon: +86-755-89501177
Obratite nam se

Telefona: 86-755-89501177

Mobitel: 86-15994777776

Faks: 86-755-89500876

E-mail: sales@acrylchina.com

Dom > profil tvrtke

profil tvrtke


---- O Acryl Kina ----


Kako i dobrodošli! Acryl China Co, Limited, osnovana 1998, je high-tech poduzeća profesionalno posvećena običaj akril proizvoda dizajn, istraživanje, razvoj, proizvodnje, proizvodnje i marketinga. Ona, sa sjedištem u HK, posjeduje podružnice u Shenzhenu, kopnom u Kini, nazvanu Shenzhen Xian fenglong Industrial Co., Ltd., koja je zadužena za projektiranje, proizvodnju i tržište kontinentalnih. Sada, Acryl Kina ima više od 200 kvalificiranih zaposlenika i više od 5.000 četvornih metara suvremene tvornice području.Acryl China posjeduje najopsežniju paletu proizvoda i krajnjeg rješenja, pokriva gotovo svaku akrilnu proizvodnju, uključujući akrilni trofej, akrilni okvir za fotografije, akrilni papirnati materijal, akrilni kozmetički zaslon, akrilni nakit, prikaz elektroničkih proizvoda, akrilni hotelski pribor, akrilni pisaći pribor, akrilni pribor za uredske potrepštine, akrilna cigareta i vino, itd. Široki raspon stručnosti i fleksibilnosti u tim područjima omogućava zadovoljavanje zahtjeva globalnih kupaca i pomaže im u potrazi za inovacijama. Aryl China's outstanding prihod jasno navodi da je postala vodeća tvrtka za proizvodnju akrila u južnoj Kini.


Akril Kina se zalaže za ustrajati na "Kvaliteta je prvi" idealan. I ona ima najbolju opremu za strojeve, i strogi sustav upravljanja kvalitetom, te vrlo jak tim za istraživanje i razvoj. Do sada je ovdje rođeno više od 1000 vrsta proizvoda, a broj se svake godine povećava za 20%. Sve naše prednosti i specijalnosti omogućuju kupcima da budu sigurni, a Acryl China će proizvoditi sve više i više savršenih radova za običajnike i društvo. Osim toga, Acryl China se zalaže za viziju uravnoteženog i održivog razvoja u društvenim, ekološkim i gospodarskim područjima. Tvrtka je uključila inovativnost, tehnološku konvergenciju i koncept "ide zeleno" u životni ciklus proizvoda. To uključuje istraživanje i razvoj, proizvodnju, logistiku i službu za korisnike. Tvrtka se također zalaže za maksimiziranje energetske učinkovitosti i smanjenje emisije CO2.Obličje naprijed, Acryl China će nastaviti razvijati razvoj Kine čak i globalne akrilne industrije. Tvrtka se zalaže za izazove i inovaciju u globalnim zahtjevima klijenata koji se mijenjaju.
Naša povijest i razvoj


1998
Acryl China Co, Ltd. Osnovana je.
1999-2005 Uglavnom razvija tržište Amerike.
2006-2009 Sudjelujte u Shenzhenu (Kina) Međunarodnom sajmu poklona i doma, Mega Showu, Međunarodnoj izložbi Pekinga svake godine.
2009 Istražite i razvijamo vlastiti brend okvira za fotografije u 8 tipova i postavimo sustav usluga diljem zemlje.
2011 Investirajte i pokrenite High-end program intervjua s likom "Brand and Wealth" s tvrtkom Shenzhen Media Group.
2012 Biti nazvana kao baza za akrilnu proizvodnju akrilnog paketa cigareta i stalak za prikazivanje nacionalnim brandovima cigareta.
2012-2014

Prisustvujte gotovo svim sajmovima i sajmovima za oglašavanje na cijelom području

2014-2016 Godišnja vrijednost proizvodnje premašila je 10 milijuna dolara.
2016 Prisustvujemo GlobalShop 2016 u Las Vegasu u SAD-u i postali prijatelji s mnogim američkim kupcima. Istodobno smo proširili tvornicu na 5000 četvornih metara.
2017 Posjetite Njemačku i prisustvujte izložbi Euroshop.
Trgovina i Markett